Σχετικά με εμάς

Διαπραγμάτευση - Τι είναι τελικά;

Τέχνη ή επιστήμη; Αν προσπαθήσει κανείς να ορίσει τη διαπραγμάτευση ως τέχνη, αφαιρώντας την επιστημονικότητά της, ή αντίστοιχα, αν επιχειρήσει να την αντιμετωπίσει μόνο ως επιστήμη, παραβλέποντας τις τεχνικές και τα εργαλεία της, μάλλον θα αποτύχει στον σκοπό του. Τι είναι όμως η διαπραγμάτευση, τελικά;

Πρόκειται για έναν άρρηκτο συνδυασμό επιστήμης και τέχνης. Η διαπραγμάτευση διαθέτει τη δική της δομή και ορίζεται από κανόνες μηχανικής, καθώς για μια επιτυχή συνδιαλλαγή απαιτούνται στατική και δυναμική. Είναι μια διαδικασία που κατά κανόνα διενεργείται από ειδικούς του τομέα, οι οποίοι φροντίζουν να διατηρούν τους κανόνες και τις ισορροπίες, εξάγοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εντολείς τους.

Στην N.C.G. προσφέρουμε υπηρεσίες σε εταιρικά στελέχη αλλά και σε ιδιώτες, αναλαμβάνουμε διαπραγματεύσεις ως αντιπρόσωποι των εντολέων μας και παράλληλα, λειτουργούμε ως διαμεσολαβητές, προσφέροντας βιώσιμες συμφωνίες ή λύσεις σε όσους μάς εμπιστεύονται. 

η ομάδα μας

Στελεχωμένη από επαγγελματίες του είδους, η  N.C.G. αποτελεί την πλέον αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα των διαπραγματεύσεων. Τα μέλη μας κατέχουν ουσιαστικές γνώσεις σε οικονομικά, νομικά και θέματα εταιρικής κουλτούρας, ζητήματα που κατά κανόνα αποτελούν το αντικείμενο της εκάστοτε διαπραγμάτευσης.

Έχοντας πραγματοποιήσει σπουδές σε Ελλάδα κι εξωτερικό αλλά και μέσα από την πολυετή εργασιακή τους εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, οι συνεργάτες μας γνωρίζουν σε βάθος πώς να επιλύσουν σύνθετες και απλές διαφωνίες της προσωπικής κι επαγγελματικής ζωής.

Τα ιδρυτικά της μέλη έχουν αποφοιτήσει από τα καλύτερα πανεπιστημιακά τμήματα, παγκόσμιας εμβέλειας, που εξειδικεύονται στις διαπραγματεύσεις. Έχουν εκπαιδευτεί στη Λεκτική κι Εξωλεκτική Επικοινωνία, την Ανάπτυξη των Σχέσεων και την Αποκωδικοποίηση των εκφράσεων του προσώπου, ενώ έχουν μελετήσει κορυφαίες διαπραγματευτικές υποθέσεις, όπως είναι η Τρόικα – Ελλάδα, η περίπτωση Guantanamo και Brexit.

Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, οι επαγγελματίες της N.C.G. δημιουργούν ένα πλάνο επιχειρημάτων, που βασικό στόχο έχει να επιλύσει μια διαφορά άμεσα και αποτελεσματικά. Προσαρμόζουμε τις αποφάσεις στις μοναδικές ανάγκες κάθε διαπραγματευόμενου, σεβόμενοι τον χρόνο και τις δαπάνες του.

Ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας, προετοιμάζουμε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους γύρω σας.

Οι αξίες μας

Επαγγελματισμός

Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, που θέτουν στο προσκήνιο το συμφέρον των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Εξειδίκευση

Δημιουργούμε τις συνθήκες για να επιτύχουμε ωφέλιμες συμφωνίες, μέσα από ισχυρά εργαλεία διαπραγμάτευσης.

Δημιουργικότητα

Η επιτυχία για εμάς δεν είναι μια στατική κατάσταση. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέσα από τις πιο σύγχρονες διαπραγματευτικές μεθόδους.